Nyheter

Maria Sigfridson blir ny HR-chef på RO-Gruppen

Maria Sigfridson kommer att ansvara för det strategiska arbetet inom Human Resources med fokus på företagskultur, rekrytering samt talang- och ledarutveckling för att fortsätta stärka RO-Gruppens attraktivitet som arbetsgivare och nytänkande bolag i byggbranschen.

Maria har en gedigen affärsbakgrund med mer än 15 års erfarenhet från olika HR roller. Maria kommer senast från en tjänst på Swisslog som nordisk HR-chef.

– Vi är mycket glada att få välkomna Maria till RO-Gruppen. Att rekrytera en HR-chef är en del i vår satsning i att bli Sveriges attraktivaste arbetsplats. Vi tror att Maria med sin erfarenhet och kompetens kommer bidra till att vi tar ytterligare ett stort kliv mot det målet, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen.

Det har varit ett händelserikt år för RO-Gruppen som fått ta emot fina utmärkelser i form av Årets Byggföretag samt pris som en utav Sveriges bästa arbetsplatser. Bara i år har bolaget anställt 45 nya medarbetare och nästa år räknar bolaget med att nå en omsättning på över en miljard.

a maria ddd
– Jag ser fram emot att få vara med på RO-Gruppens fortsatta resa. De arbetar utifrån en tydlig företagskultur med starka värderingar där det är stort fokus på både individen och teamet. Det RO-Gruppen har byggt upp känns unikt och det skall bli väldigt roligt att få vara med och fortsätta utveckla koncernen, säger Maria Sigfridson.

Med cirka 170 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är RO-Gruppen ett av Sveriges snabbast växande byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering.

Redaktionen