Nyheter

Martin Persson ny vd för Ventab Styr

Ny historia skrivs för det västsvenska företaget Ventab Styr AB. Efter 26 år som vd lämnar nu grundaren Lars Nilsson över ansvaret till Martin Persson.

Martin Persson kom till företaget hösten 2016 och kliver den 1 oktober upp på vd-posten.

Han har en lång erfarenhet inom fastighetsautomation i olika ledande befattningar, både på beställar- och konsultsidan.

a ventab
Hans nya roll som vd innebär, förutom att leda det operativa arbetet, också att utveckla företaget vidare och bredda Ventab Styrs erbjudande.

– Den höga kompetensen som finns i bolaget tillsammans med den starka positionen på marknaden gör att det känns extra spännande och stimulerande att kliva in i vd-rollen, säger Martin Persson.

Den avgående vd:n Lars Nilsson, som var med och startade Ventab Styr 1991, kommer att fortsätta vara verksam i företaget med fokus på försäljning och teknikstöd.

– Det känns bra att lämna över vd-skapet till Martin. Ventab Styr är ett fint och välskött företag och jag vet att Martin är rätt person att fortsätta leda och ta bolaget vidare.

För min egen del känns det också bra att vara kvar och stötta samt bidra med min kunskap och erfarenhet, säger Lars Nilsson.

Företagets styrelse hälsar sin nya vd välkommen och ser fram emot att arbeta tillsammans.

– Martin har en gedigen erfarenhet från fastighetsautomation i alla led. Hans höga kompetens och personliga egenskaper, som god samarbetsförmåga och ledare, gör honom perfekt för att kunna över vd-rollen. Jag övertygad om att Martin kommer fortsätta stärka bolaget och skapa ytterligare tillväxt, säger styrelseordförande Lars-Gunnar Skötte.

På bilden: Martin Persson syns till vänster, Lars Nilsson till höger.

Redaktionen