Nyheter

Snart dags för öppning av Beijer Byggmaterials nya stora byggvaruhus i Huddinge

Måndag den 9 oktober slår Beijer Byggmaterial upp portarna till sin nya stora anläggning i Huddinge. Det nya moderna byggvaruhuset ersätter dagens anläggning i Tumba och är dubbelt så stor.

– Det känns väldigt bra att snart få möta kunderna i den här nya anläggningen. Det är skönt att se något nytt och gediget som både vi som jobbar här, våra kunder och hela Beijer kommer ha stor nytta av i framtiden, säger filialchef Marko Eriksson som jobbar hårt för att få allt på plats i den nya anläggningen inför öppningen.

Beijer Byggmaterial har i dag en anläggning på Bryggarvägen 3 i Tumba. Den kommer att ersättas med det nya moderna varuhuset på Novavägen 11 i Huddinge. Den totala ytan på anläggningen kommer vara 6330m2, vilket är dubbelt så stor som den nuvarande. Den största skillnaden förutom storleken är att den nya butiken kommer ha en drive-in där allt byggmaterial kommer
finnas under tak. Totalt skapas fem nya arbetstillfällen i och med öppningen av nya byggvaruhuset.

– Vår nya drive-in är välplanerad med hög tillgänglighet och ska skapa förutsättning för våra
kunder att enkelt och smidigt handla hos oss. Dessutom kommer vårt träsortiment att breddas
rejält, säger Marko Eriksson.

a bey
Anläggningen är en fullskalig Beijer anläggning, vilket innebär att den rymmer Beijers fulla
sortiment med tillhörande logistik- och byggtjänster, inklusive sågverkstad. Ambitionen är hög,
målet är att vara den bästa byggvaruhandeln i området.

– Vi kommer bland annat ha en 200m² stor utställningsyta i butiken för byggkonstruktioner, fönster, dörrar, golv och panel, säger Marko Eriksson.

Hur tror du känslan kommer vara när ni öppnar?
– Det kommer vara nervöst, men jag är säker på att det kommer kännas hur bra som helst. Vi ser fram emot måndag den 9 oktober då vi slår upp portarna 06.00, det blir spännande, säger Marko Eriksson.

De flesta av Sveriges största byggentreprenörer handlar i dag av Beijer Byggmaterial, vilket gör oss till en ledande partner mot den professionella byggbranschen. Med den högsta kundnöjdheten på butiksservice ser vi fram emot att möta nuvarande och nya kunder i vår nya butik och fortsätta bygga Beijer Byggmaterials starka varumärke.

Nuvarande adress:                 Nya adressen:
Bryggarvägen 3                        Novavägen 11
147 30 Tumba                          141 44 Huddinge

Om Beijer Byggmaterial:
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggproffs och hemmasnickare med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK-Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i den nordiska regionen.

Redaktionen