Nyheter

Fyra hotell i ett – AccorHotels lanserar Sydkoreas första ”Lifestyle Hotel-Plex”

AccorHotels lanserar Seoul Dragon City – Sydkoreas första ”Lifestyle Hotel-Plex” som kombinerar fyra av AccorHotels varumärken i ett sammanhängande byggnadskomplex.

Hotellkomplexet består av 1700 rum, 14 restauranger och barer, 17 konferensrum, två multifunktionella balsalar, åtta privata matsalar samt världens första 4-vånings Sky Bridge som hänger mellan två av byggnaderna, fylld med underhållning.

Det nya hotellkomplexet slår upp portarna den 1 oktober och kommer med fyra distinkta varumärken från AccorHotels – från ekonomi till lyx – att tillgodose alla kundsegment:

Grand Mercure Ambassador Seoul Yongsan är utformat för att tilltala familjer och långvariga gäster som njuter av en exklusiv livsstil. Hotellet har 202 avkopplande rum med varma färger och lokalt inspirerade dekorationer.

Seoul Dragon City

Novotel Suites Ambassador Seoul Yongsan passar även det perfekt för långvariga affärs- och fritidsgäster eller för den som vill ha mer utrymme och flexibilitet. Här finns 286 rymliga sviter med en ergonomisk design för både arbete och avkoppling.

Novotel Ambassador Seoul Yongsan tilltalar affärs- och fritidsresenärer som söker en bekväm och enkel vistelse. Hotellets 621 rymliga och väl utrustade rum är idealiska för enskilda gäster och familjer.

Ibis Styles Ambassador Seoul Yongsan har 591 färgglada och inspirerande rum med personlighet som tar ut svängarna och passar resenärer som föredrar all-inclusive.

I huvudattraktionen, Sky Bridge, finns något för alla. I loungebaren King’s Vacation kan gästerna njuta av ett innovativt utbud av mat och dryck, en minipool, Skywalk och uppträdanden på scen. En våning upp i Party Room finns möjlighet att anordna fester i någon av de privata festsalarna – allt från större fester till mer intima födelsedagar, svensexor och möhippor. Högst upp på Sky Beach kan gästerna uppleva en privat strandklubb i en miljö som påminner om de legendariska strandklubbarna i Spanien, Grekland, Singapore och Las Vegas.

Seoul Dragon City är strategiskt beläget i centrala Seoul med närhet till gallerior och köpcentrum, biografer och turistattraktioner. Komplexet ligger även nära stora affärsdistrikt såsom Yeouido och Gangnam, samt shoppingkvarter som Itaewon och Myeongdong.

Redaktionen