Nyheter

Wästbygg uppför butik åt Hornbach i Borås

Wästbygg har fått i uppdrag av Corem Property Group att uppföra en byggvarumarknad på 8 600 kvm i Borås. Hyresgäst i fastigheten blir den tyska byggvarukedjan Hornbach. Byggarbetet inleds omedelbart och till sommaren 2018 ska Hornbach inviga den nya butiken. Ordervärdet är 80 mkr.

– Corem exploaterar nu ett nytt handelsområde i Borås och vi ser fram emot att samarbeta med dem i det här projektet. Det känns också mycket positivt att vår satsning på att återigen stärka vår närvaro på marknaden i Boråsregionen ger utdelning efter en period när Wästbygg i huvudsak expanderat på sina övriga kontorsorter, säger Anders Henriksson, arbetschef på region Mitt.

a horn

Wästbygg startade sin verksamhet 1981. Företaget är specialiserat inom segmenten Bostad, Kommersiellt och Logistik. Verksamheten inom Logistik bedrivs i det helägda koncernbolaget, Logistic Contractor. Wästbygg arbetar också med egen projektutveckling inom samtliga tre segment. Wästbygg är representerat med egna kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg. Wästbyggkoncernen omsätter 2,3 miljarder kronor och har 230 anställda.

Redaktionen