Nyheter

Vem får Malmö stads miljöpris 2017?

På söndag, den 13 augusti, avslöjas vinnaren av Malmö stads föreningspris för ideella insatser för en hållbar stad. Priset delas ut på Gatuscenen på Gustav Adolfs torg, klockan 15.30, på Malmöfestivalen.

Föreningspriset, med en prissumma på 20 000 kronor, är till för att uppmuntra ”insatser som bidrar till att minska miljöpåverkan och främja livskvalitet för Malmöborna och därmed bidra till en hållbar stad.”

Vinnaren utses av en jury bestående av Malmöpolitikerna Carina Svensson (S) och Ramtin Masoumi Ashjerdi (M).Priset delas ut av miljönämndens ordförande Carina Svensson.


I fjol delade KFUK-KFUM:s sjöscoutkår priset med Miljöpodden. Förutom detta föreningspris, finns ett näringslivspris inom miljö och hållbar utveckling. Näringslivspriset delas ut på Malmö Näringslivsgala.

Välkomna till utdelningen av Malmö stads föreningspris för ideella insatser för en hållbar stad 2017!

Tid: Söndagen den 13 augusti klockan 15.30
Plats: Gatuscenen på Gustav Adolfs torg
Kontakt: Projektledare Emma Börjesson, miljöförvaltningen, 040-342084, 0709-118719, [email protected]

Foto: Malmö stadsbyggnadskontor

Redaktionen