Nyheter

Stockholmshem ny medlem i Studentbostadsföretagen

Stockholmshem har i nuläget 286 studentbostäder, men kommer under de kommande åren utöka sitt bestånd avsevärt. Först på tur står 172 nya studentbostäder i Årsta till våren 2018. Förutom bostäderna i Årsta kommer de även bygga i Gröndal, på Enskedefältet och i Älvsjö.

Totalt blir det över 300 nya studentbostäder i Stockholmsområdet de kommande åren.

– Det är väldigt roligt att få med en så expansiv medlem som Stockholmshem, säger Erica Sjölin, medlemsansvarig på Studentbostadsföretagen.

a shem

Som nya på studentbostäder tycker Stockholmshem att det finns en stor nytta i att vara medlem i det kunskapsnätverk som Studentbostadsföretagen innebär.

– Det känns bra att vara en del av Studentbostadsföretagen då vi har byggt våra första studentbostäder och planerar för flera. Vi ser en nytta av kunna delta i branschsamtal och kunna ta del av erfarenheter som andra aktörer som bygger och förvaltar studentbostäder har, säger Linus Johansson, tf. VD Stockholmshem.

Redaktionen