Nyheter

Fastec bygger ut köpcenter i Tuna Park, Eskilstuna

Fastec har av Warburg Hendersson fått i uppdrag att bygga till köpcentret Tuna Park i Eskilstuna. Projektering och Byggnationerna startar omgående och beräknas vara klara under hösten 2018.

Tillbyggnaden är på cirka 10000 kvm och kommer att innehålla 5-7 nya butiker inkl. mathandelskedjan City Gross.

– Vi har jobbat länge tillsammans med Warburg Hendersson för att ro till start och det känns jätteroligt att äntligen stå här med spaden i handen och se projektet äntligen komma igång, säger Fastecs marknadschef Erik Lindmark.

a Tuna Park

– Vi är glada för det förtroende vi fått och vi är redan igång med etableringen och de första arbetena på plats säger Fastecs projektchef Anders Karlsson.

Projektet är ett samarbete med Fastecs medlemsföretag i Västmanland med Harald W Kling och Örebro län med Anders Karlsson.

Fakta:
Fastec är ett rikstäckande byggföretag med franchisekoncept. Kedjan har idag 10 st medlemsföretag.
Kedjan omsätter ca 900 mkr och har totalt ca 130 anställda. Fastec är specialiserade på byggprojekt för handel, idrott och industri. Fastec’s supportkontor hanterar allt från marknadsföring och offertarbete till projektering och produktutveckling. Medlemsföretagen ansvarar för lokal försäljning och byggande.

Redaktionen