Nyheter

SALTO lanserar BLUEnet kontrollenheter

SALTO Systems, en välkänd pionjär inom lösningar för smarta byggnader och passerkontroll, utökar möjligheterna med sin BLUEnet Wireless-teknik genom introduktionen av nya BLUEnet Kontrollenheter – en revolutionerande standalone-enhet som förenklar installationsprocessen och garanterar högsta möjliga standard för bekvämlighet, säkerhet och anslutningsmöjligheter.

SALTO-teamet är stolta över att kunna presentera det senaste tillskottet i sitt innovativa sortiment av smarta passerkontrollösningar, som förändrar förutsättningarna för säkerhet, kostnadseffektivitet och enkel installation.

SALTOs BLUEnet Kontrollenhet eliminerar komplexiteten i att installera trådbundna enheter och ger anläggningsoperatörer samma exceptionella nivåer av funktionalitet och anslutningsmöjligheter samtidigt som de sparar tid och resurser.

Tack vare dess kompakta storlek är BLUEnet Kontrollenheter idealiska för standardmontering på DIN-skenor, vilket optimerar kabeldragningen i alla typer av anläggningar.

BLUEnet Kontrollenheter bygger vidare på SALTOs trådlösa BLUEnet-teknik och erbjuder en exceptionell upplevelse av nyckelfri access. Den gör det möjligt för paneler att ansluta till alla typer av smarta passerkontrolltillämpningar.

Denna kompakta enhet för DIN-skena är dessutom en heltäckande lösning för passerkontroll som lämpar sig för installation i vanliga elcentraler, utrustad med reläer och ingångsanslutningar som gör att både online- och standalone accesspunkter kan fungera sömlöst.

Fastighetsförvaltare kan nu enkelt välja mellan molnbaserad allt-i-ett-access och nätverksbaserade systemkonfigurationer, skräddarsy varje byggnads säkerhetsbehov och automatisera säkerheten på alla nivåer.

BLUEnet standard Kontrollenhet har full kompatibilitet med alla huvudfunktioner i SALTOs robusta plattform för smart access. Den banbrytande tekniken ger också förbättrad synlighet, kan utöka SVN-funktionerna till alla accesspunkter och gör det möjligt för fastighetsförvaltare att effektivisera verksamheten på ett stort antal platser inom ett ständigt uppdaterat ekosystem för passerkontroll.

BLUEnet kontrollpanel är utformad för att styra elektriska grindar, automatiska dörrar, barriärer och hissar. Den innehåller reläer och intelligenta funktioner som krävs för att tillhandahålla en säker och mångsidig smartaccess-lösning.

Det senaste tillskottet uppfyller de högsta branschstandarderna för säkerhet, vilket gör att fastighetsoperatörer och förvaltare kan upptäcka fördelarna med ett smart, nyckelfritt passersystem som kombinerar maximal funktionalitet med fullständig sinnesro.

BLUEnet Kontrollenhet har stöd för upp till två ingångspunkter och en SALTO-väggläsare och kan fungera som en oberoende, trådlös lösning. Den är också kompatibel med hela utbudet av trådbundna SALTO-väggläsare.

Med trådlös anslutning och ingen kabeldragning krävs är denna enhet en riktig allt-i-ett-lösning som innehåller avancerade funktioner som SVN-flex dörrdetektering, fjärröppning, låsning och kontorsläge.