Nyheter

Ny COO på Titania

Titania har befordrat Wojciech Wondell till COO/Operativ Chef. Wondell har varit anställd på Titania sedan 2008 och ingår sedan börsintroduktionen i företagets optionsprogram. Wondell har under de senaste åren varit anställd som Projektchef och främst drivit Titanias större projekt.

Einar Janson, VD på Titania:

– Jag och Wojciech har arbetat nära varandra på företaget i snart 15 år och vi har tillsammans varit med i Titanias hela resa från entreprenadbolag till fastighetsutvecklingsbolag. Wojciech har den sällsynta erfarenheten att själv ha arbetat med alla steg i projektprocessen för att skapa bostäder. Han har framgångsrikt drivit både större detaljplaneläggningar samt omfattande nyproduktionsprojekt i byggskedet. I Wojciechs nya roll kommer kompetensen att kunna användas för att effektivisera samordning mellan bolagets projekt och positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling mot ökad lönsamhet.

Wojciech Wondell:

– Det är en stor ära för mig att tillträda som COO i ett bolag som jag tror starkt på. Jag ser fram emot att bidra till bolagets fortsatta utveckling som COO tillsammans med alla kollegor.