Nyheter

Maleon tar hem tre tunga upphandlingar

Konsultbolaget Maleon har som affärsidé att göra kommunikationen mellan byggherre och entreprenör tydlig och enkel. Denna förenkling av kommunikationen är något som gynnat det Arlandabaserade företaget som går som på räls.

På kort tid har företaget ökat sin tillväxt med mer än 500%

De senaste tre månaderna har tillväxtraketen kammat hem tre stora upphandlingar, varav ett hamnat hos en av Sveriges största fastighetsförvaltare för sjukhus och vårdinrättningar.

– Vi är otroligt glada över att ha vunnit upphandlingen som innebär att vi agerar besiktningsman åt Locum. Det är trots allt ett helägt bolag inom Region Stockholm med ett fastighetsbestånd på ca 2 miljoner kvadratmeter, säger Daniel Mancilla

Utöver upphandlingen hos Locum har man vunnit Ramavtal med entreprenadsbesiktning för Järfälla Kommun och Väsbyhem i Stockholmsområdet.