Nyheter

Nordens största gränshandelsapotek öppnar i Töcksfors Shoppingcenter

Nu på torsdag den 27 juni kl.10 öppnar Apoteket sin jättebutik om 800 kvm i nya Töcksfors Shoppingcenter.

Norrmännen reser ofta över gränsen till Töcksfors Shoppingcenter för att storhandla sedvanliga gränshandelsvaror så som kött, godis och tobak. De norska kunderna väljer även ofta att förse sig med apoteksvaror som är en stor varugrupp där stora besparingar finns att göra även när det gäller hälsa, välmående och mediciner.

– Norrmännen vallfärdar över gränsen till Sverige för att spara pengar. Vi har över tid identifierat apoteksvaror som en varugrupp där det är möjligt att göra stora besparingar och glädjer oss därför till Apotekets stora satsning i Töcksfors, säger Lars Erik Erøy, Köpcentrumchef på Töcksfors Shoppingcenter.

Töcksfors Shoppingcenter hade nyligen återinvigning efter att ha byggt ut hela 9000 kvadratmeter samt renoverat befintliga ytor, nu på torsdag (27/6-19) kl. 10 är det dags för Apoteket att slå upp portarna!

Foto: Johan Töpel