Nyheter

Myresjöhus har levererat hus nr 95000

Det som började med ett litet sågverk i Myresjö har idag utvecklats till en av Europas modernaste husfabriker. I början av juni levererade Myresjöhus hus nummer 95000.

Myresjöhus nummer 95 000 är av sluttningshusmodellen Arholma och levererades till Stenungsund utanför Göteborg i början av juni.

– Myresjöhus är en stabil och trygg husleverantör, säger Ann-Louice Windblixt, operativ chef på Myresjöhus. 95 000 hus på 92 år vittnar verkligen om det. Bor man inte själv i ett Myresjöhus så är det sannolikt att man har någon i sin bekantskapskrets som gör det, och vi är stolta över att vi bygger hållbara kvalitetshus som säljer bra även på begagnatmarknaden.

Hus 95 000 är ett sluttningshus av modellen Arholma.

Förutom ett stort antal färdiga husmodeller erbjuder Myresjöhus kunderna skräddarsydda hus utifrån deras behov och önskemål. Innovation och produktutveckling är också en viktig del av Myresjöhus kvalitetsarbete enligt Ann-Louice.

– Det är en viktig del av företagets framgångssaga att vi är så duktiga på att känna av vad som händer runt omkring oss, säger hon. Vi kommer självklart att fortsätta att följa trenderna och utvecklas med marknadens efterfrågan med nästa milstolpe i sikte – 100000 hus!

Bild: Myresjöhus