Nyheter

Fortsatt expansion med Allt i murning i Karlshamn AB

Allt i murning i Karlshamn AB har funnits över 40 år i branschen och utför mur- och putsarbeten, med allt från tegel- och putsfasader till väggar och stommar – både nybyggnationer och renoveringar. Den geografiska arbetsytan är Blekinge, Skåne och Småland. Idag drivs företaget av Anders Svensson och omsätter runt 25 miljoner med cirka 25 medarbetare.

Ledningen i Allt i murning kommer att vara kvar och verka inom Fasadgruppen som delägare och fortsatt driva och utveckla verksamheten med samma engagemang som tidigare.

– Allt i Murning är ett välskött och fint bolag, som kompletterar våra resterande bolag i södra Sverige väl. Genom förvärvet öppnas nya och spännande möjligheter att utvinna skalfördelar i organisationen och för att ytterligare stärka vår marknadsposition, säger Pål Warolin, VD för Fasadgruppen.

Fasadgruppen förvärvar 100 procent av aktierna i Allt i murning i Karlshamn AB.

– Vi har med åren samlat på oss viktig erfarenhet och gedigen kunskap inom mur och puts som gör att vi är ett tryggt val för våra kunder. Allt i murning och de andra bolagen i Fasadgruppen kompletterar varandra mycket väl, vilket ger våra kunder ännu större trygghet och fördelar. Jag ser fram emot att utveckla Allt i murning inom Fasadgruppen-koncernen, säger Anders Svensson, VD Allt i Murning i Karlshamn AB.

Bilden:
Mats Karlsson, Anders Svensson, Pål Warolin och Martin Jacobsson.