Nyheter

Grand Hotel Oslo av Scandic har röstats fram som Norges bästa hotell

Grand Hotel Oslo av Scandic har än en gång röstats fram till Norges bästa hotell och Norges bästa affärshotell  i World Travel Awards 2019.

Nyligen blev det känt att Grand Hotel Oslo gick till toppen i kategorierna Norges ledande hotell och i Norges ledande affärshotell i den berömda World Travel Awards, även känd som resebranschens Oscar.

– Vi är mycket tacksamma för detta stora erkännande, både för våra gäster som återkommer gång på gång, men också för alla anställda som ständigt arbetar för att få gästerna att känna sig speciella här på Grand Hotel, säger Toril Flåskjer, hotellchef på Grand Hotel Oslo på Scandic.

Hotell erfarenhet på högsta nivå
Med stort fokus på att leverera fantastiska gästupplevelser till både norska och internationella affärsresenärer och en ambition att vara bäst vid genomförande av möten och evenemang, tilldelas Grand Hotel Oslo kategorin Norges ledande affärshotell – för fjärde året i rad. Hotellet har vunnit kategorin fem gånger. Detta är tredje gången hotellet har fått namnet Norges ledande hotell.

– Få internationell ära från en så viktig spelare som World Travel Awards visar att vi kan leverera hotellupplevelse på högsta nivå. Många arbeten har gjorts på renovering och uppgradering av hotellet under de senaste åren, och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt erbjudande och förädla vad jag skulle kalla en diamant. Nu står både fasadrenoveringen och nya och spännande matkoncept stående för dörren, säger Flåskjer.

Om World Travel Awards;
World Travel Awards anses vara bland de mest prestigefyllda internationella utmärkelserna inom turism-industrin. Utmärkelserna har kallats resebranschens ”Oscar” av den amerikanska stora tidningen Wall Street Journal. World Travel Awards grundades 1993 för att erkänna och hedra de bästa turism- och turismspelarna. Priserna presenteras över tre nivåer: land, region och världskonkurrens.