Nyheter

Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag 2019 är KVM i Norrköping

Golvkedjans föreningsstämma delades priset ut till ”Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag”. Vinnare blev KVM Golventreprenader i Norrköping. Förutom äran fick företaget 50 000 kr att använda för framtida hållbarhetsarbeten.

Priset donerades av SIKA och delades ut av en jury bestående av Lars Holm, SIKA, Karin Strömkvist Bååthe, Generalsekreterare för Social Venture Network och Lars-Åke Lidén, Golvkedjan.

Juryns motivering:
”KVM arbetar ambitiöst med HR-frågor och agerar mycket ansvarsfullt som företagare i sitt samhälle. Man inspirerar både kunder och leverantörer till mer samverkan och bättre hållbarhetsarbete, bland annat genom att arrangera ett mycket välbesökt hållbarhetsevent hösten 2018. KVM är Golvkedjans allra hållbaraste företag 2019!”

Daniel på KVM Golventreprenader kommenterar utnämningen:

– Vi är superstolta över den här utnämningen! Och hela personalen är så klart delaktiga i att vi får det här priset eftersom alla på firman är engagerade i hållbarhetsarbetet. Det ska bli kul och utmanande att ta det här vidare till nästa nivå!

Bilden:
Fr. v: Karin Strömqvist Bååthe, SVN, Lars-Åke Lidén, Golvkedjan, Daniel Johansson, KVM Golventreprenader och Lars Holm, Sika.