Nyheter

AB Karl Hedin Bygghandel etablerar sin 44:e enhet i Karlskoga

– Vår strategi är att vara en heltäckande kvalitetsleverantör till byggföretag och ”gör-det-självare” i Sverige. Vi äger hela flödet ”från planta till planka” och med egen produktion av trävaror som bas växer vi genom nyetableringar och förvärv.

AB Karl Hedin Bygghandel är efter etableringen i Karlskoga sammanlagt 44 enheter som samtliga drivs av lokala entreprenörer som bor och verkar inom den aktuella regionen. Platschefens möjlighet att hitta det lokala upplägget som passar kundstrukturen på respektive ort är en otroligt viktig detalj i AB Karl Hedins strategi, där personalens insats är avgörande för den expansion som bygghandeln har gjort de senaste åren.

Varje enskild filial drivs som en komplett bygghandelsenhet där vi jobbar med varulager och personliga leveranser av byggmaterial som anpassats till respektive orts unika behov.

– Starten på måndag känns riktigt spännande! Vi är redan ett bra gäng och vi känner oss väldigt välkomna på orten, av såväl kunder som kommunen. Att få vara med från starten har möjliggjort att vi idag har en anläggning som är optimerad för att bedriva försäljning av byggmaterial. Vi tror verkligen på det här! avslutar platschef Simon Jinghede Hedin, AB Karl Hedin Bygghandel Karlskoga.
– Konceptet ”Från planta till planka” i kombination med ett starkt lokalt engagemang är viktiga delar i AB Karl Hedins långsiktiga arbete med att bygga en riktigt bra bygghandel. Vi ser stor potential i Karlskoga och kommer genom våra lokala duktiga medarbetare att växa och utveckla vår verksamhet. Vi ser fram emot etableringen och slår upp portarna redan den 3 juni. Vi hoppas att marknaden testar oss så vi får visa styrkan i vårt koncept i kombination med den lokala kompetens vi får till oss, avslutar Lars Lindgren, VD AB Karl Hedin Bygghandel.