Nyheter

Alcro x DePalma – Arbetskläder för en ny generation målare

Alcro, Sveriges ledande färgvarumärke och DePalma Workwear, skaparna av arbetskläder för en ny generation hantverkare, gör gemensam sak när de släpper kollektionen ”Alcro x DePalma”, för att hylla målarna och stoltheten för hantverket.

Ständigt i framkant vad gäller innovation och designtrender har Alcro och DePalma Workwear inlett samarbetet för att tillfredsställa den ökade efterfrågan och vikten av stil samt personligt och professionellt uttryck genom arbetskläder.

Tillsammans har man skapat en unik kollektion, specifikt designad och utvecklad för och av målare. Kollektionen består av arbetsbyxor, shorts, jacka, zip-hooded sweatshirt, långärmad T-Shirt samt förkläde, där design, image och passion får lika mycket fokus som funktion.

– Idén som samarbetet bygger på, att skapa arbetskläder för den nya generationen hantverkare, är precis samma som den som hela vår verksamheten bygger på. Det har varit otroligt givande att utveckla detta vidare för en specifik grupp hantverkare, nämligen målarna, säger Jonas Skommevik, vd, DePalma Workwear.

-I  den här branschen jobbar vi med ytan, och vi på Alcro tycker att det är dags att ta tag i målarnas ytskikt, deras arbetskläder. Vi har ingått ett samarbete med DePalma Workwear, en expert inom arbetskläder, som har samma syn på den moderna hantverkaren som vi, säger Linda Georgsson, Trade Activation Alcro Pro & Pro Center.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med den 24:e maj 2019 och säljs exklusivt via Alcros egna butiker, nätverk av återförsäljare samt via depalmaworkwear.com