Nyheter

Ahlsell öppnar flagship store i Mölndal

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och den 22 maj öppnade Ahlsells flagship store i Mölndal.

– Vår ambition är att skapa en attraktiv och inbjudande butik som bjuder våra kunder på en inspirerande och personlig inköpsupplevelse. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och en butiksmiljö utöver det vanliga, säger Claes Seldeby, Landschef för Ahlsell Sverige.

Den nya butikens besöksadress är Aminogatan 24, vilket innebär att butiken är lätt att nå från Söderleden i Mölndal. Vid ankomst finns inte bara ett rymligt parkeringshus utan Ahlsells kunder kan också låna gästarbetsplatser och konferensrum. Butiken har en nyutvecklad avdelning för personlig skyddsutrustning och en 42 meter lång vägg för testning av det breda sortimentet av elverktyg.

Den nya butiken ersätter butikerna i Eklanda och Högsbo och huserar även regionkontoret. Totalt finns 125 Ahlsell-medarbetare på plats.

Foto: Ahlsell