Nyheter

Joakim Björs – ny VD för Prefabsystem

Joakim Björs blir ny VD på Prefabsystem. Joakim tillträder tjänsten i början av juni då nuvarande VDn Peter Aronsson har valt att sluta. Joakim har en gedigen bakgrund inom branschen och kommer närmast från Zengun som affärsenhetschef.

Det är mycket glädjande att kunna hälsa Joakim välkommen till Prefabsystem som ny VD. Joakims tidigare erfarenheter inom branschen gör honom mycket väl lämpad för rollen.

– Jag vill samtidigt tacka Peter Aronsson, som på ett fantastiskt sätt genom åren, varav det sista året som VD, har bidragit till den positiva utveckling vi har inom företaget, säger Jan Stenmark, grundare till Prefabsystem.

Joakim Björs tillträder tjänsten den 1 juni 2019.

– Jag är mycket glad över att ha fått detta erbjudande och möjlighet. Jag  ser fram emot att tillsammans med alla medarbetarna fortsätta på Prefabsystems resa och bidra till en långsiktig utveckling av ett redan starkt bolag, säger Joakim Björs.