Nyheter

JO&JOE växer – öppnar Open House i Paris Gentilly

2017 öppnade JO&JOE sitt första hostel i Hossegor i Frankrike. Nu fortsätter varumärket sin expansion och slår upp dörrarna till sitt nya ”Open House” i Paris Gentilly. JO&JOE Paris Gentilly blir också startskottet för en snabb expansion med flera nya adresser under 2019 och 2020.

JO&JOE Paris Gentilly ligger i södra Paris, nära Cite Internationale Univseritaire och endast 20 minuter med tunnelbana till centrala Paris. Budgethotellet blir ny typ av social plats i staden – öppen för såväl lokala parisare som tillresta resenärer – med ett unikt koncept som blandar det bästa från hotell och vandrarhem. Här kan man äta, umgås och bo.

– Många av dagens resenärer söker sig till varumärken med stark identitet. Hotellen förväntas passa lika bra som arbetsplats för urbana nomader som för lokalboende och resenärer som vill umgås, säger Cedric Gobillard, VP Lifestyle Divison Accor.

Designen är utvecklad av den internationella designstudion PENSON och visar upp en imponerande samling av färgglad gatukonst som skapats av nio konstnärer på byggnadens väggar. Anläggningen har även en stor trädgård på över 400 kvadratmeter – en grön oas där gästerna kan umgås eller skingra tankarna.

JO&JOE Paris Gentilly erbjuder 485 sängplatser där gästerna kan bo i ett privat dubbelrum (70€/natt), delat rum (25€/natt) eller i privat rum med delat badrum (30€/natt). Anläggningen har även en stor restaurangdel med plats för 140 gäster som erbjuder ett brett utbud av mat och dryck som smidigt betalas med telefonen.

I samband med att JO&JOE Paris Gentilly nu slår upp portarna anordnar JO&JOE ett House Warming Party för sina grannar i Paris och Gentilly. Mellan 24 april och 6 juni bjuder man in till bland annat spelningar, stand-ups och trollerikvällar.

Växer snabbt – öppnar sex nya adresser
Lanseringen av JO&JOE Paris Gentilly blir också startskottet för en snabb expansion av varumärket JO&JOE. Under 2019 och 2020 kommer kedjan att växa med sex adresser runt om i världen; Paris (kedjans andra hostel i staden), Budapest, Glasgow, London, Rom och Rio de Janeiro. Läs mer om dem här.

– Det moderna hotellet är lika mycket en plats för att bo som en social mötesplats där lokalboende kan mötas. Restauranger, barer och evenemang är en mycket viktig del av själen i dessa varumärken. Som ny aktör inom livsstilssegmentet har JO&JOE något spännande på gång, säger Jan Birkelund, ansvarig för försäljning och distribution på Accor i Norden.

Bild: ©JO&JOE