Nyheter

Med supporten på fickan

Appar blir allt mer populära både bland proffsen och hobbysnickarna – och det är inte undra på. Med supporten direkt i telefonen blir byggprojektet både smidigare, enklare och dessutom miljövänligare. Nu lanserar byggmaterialföretaget Bygma en uppdaterad version av sin populära app, med flera användbara nyheter.
Bygmas populära app lanserades för ett par år sedan, men utvecklingen på området går snabbt och nu lanseras en uppdaterad version. Förändringarna, som denna gång primärt riktar sig till byggproffsen, innebär att man nu kan få tillgång till i stort sett samma saker som på Bygmas Proffsportalen, det vill säga de egna avtalspriserna, order- och fakturahistorik och status för aktuella ordrar. Det är också enkelt att snabbt se lagerstatus för artiklarna på närmaste Bygmaanläggning.
Sedan tidigare finns snabb och smidig tillgång till pris och dokumentation för cirka 3,000 artiklar, information om sortiment och lagersaldo på alla Bygmas anläggningar och det är möjligt att med appen skapa inköpslistor så att inköpen i butik går snabbt och som går att mejla vidare om det behövs. Med hjälp av appens kamera kan man enkelt fota en produkts EAN-kod och genast få information om såväl pris, monteringshänvisningar och miljöbedömningar – antingen på plats när man jobbar eller när man besöker butiken.
Den uppdaterade appen finns än så länge bara för Android och kan laddas ned på Google Play. En version kommer för IOS, men så länge finns den äldre versionen tillgänglig på AppStore.