Nyheter

OBOS bygger hus från SmålandsVillan i Vaggeryd

OBOS bygger 7 nya hus från SmålandsVillan med sjönära läge 20 minuter från centrala Jönköping.

Säljstarten närmar sig för ett nytt, spännande OBOS-projekt i Vaggeryd. De 7 moderna bostäderna hämtas från dotterbolaget SmålandsVillan och är av varumärkets populära husmodell Villa Markaryd.

– Här trivs kanske framför allt barnfamiljen som vill låta barnen växa upp i en lugn miljö samtidigt som det är nära till både service och handel, säger projektutvecklare Frida Johansson.

Villa Markaryd levereras med oinredd övervåning – en viktig del i SmålandsVillans affärsidé.

– För en liten familj utan barn eller med ett mindre barn kan det passa perfekt att bo in sig på 81 kvadratmeter för att sedan inreda övervåningen som ett roligt projekt allt eftersom familjen växer, säger Frida. När övervåningen sedan väl är inredd får man ett boende på hela 163 kvadratmeter.

Vaggeryd med cirka 14 000 invånare ligger i norra Småland, bara 20 minuter från Jönköping och Värnamo. I nordvästra delen av Vaggeryd växer nya villaområden fram i en harmonisk tallskogsmiljö med närhet till Hjortsjön. De 7 bostäderna har en beräknad säljstart i början av februari 2019, och man tar in intresseanmälningar via projektets webbsida på obos.se

– Kv Västra Strand är ett bra exempel på hur vi i koncernen kan samarbeta med våra dotterbolag för att erbjuda mycket hus för pengarna, med ett utmärkt läge nära Jönköping.

Bilden:
I Kv Västra Strand bygger OBOS sju Smålandsvillor av modellen Villa Markaryd.
Bild: OBOS Sverige