Nyheter

Swedoor visar upp sin nya exklusiva dörrkollektion på Stockholm Furniture & Light Fair

Nyligen lanserade Swedoor, Skandinaviens ledande dörrproducent, SUPERIOR collection – ett nytt produktsortiment av kvalitetssäkrade innerdörrar i exklusiv design. Nu visar man upp den nya kollektionen på Stockholm Furniture & Light Fair, i syfte att uppmärksamma dörrens betydelse för hemmets arkitektur.

Snart är det dags för årets upplaga av Stockholm Furniture & Light Fair. Under fem dagar, mellan den 5.e och 9:e februari visar Swedoor (JELD-WEN Sverige AB), upp sin senaste storsatsning SUPERIOR collection – ett nytt produktsortiment exklusiva innerdörrar, framtagna i syfte att lyfta husets arkitektoniska stil med serier som hyllar allt från 1700-talets klassicism till dagens postmodernism.

Tanken är att varje dörr i SUPERIOR ska kunna skräddarsys för att kunna matcha bostadens unika stil, oavsett om dörrens design ska passa sekelskifte, 20-tal, funkis eller nybygge.

Vill du höra mer om hur dörren kan lyfta interiören till en ny nivå? Välkommen till Swedoors monter AG:16 på Stockholm Furniture Light Fair, 5–9 februari.

Bild: Swedoor