Nyheter

Byggmax expansionsresa fortsätter

Nu är det klart att Byggmax öppnar i Kumla, Strängnäs, Skara och Gislaved under 2019. Förutom de fyra nya butikerna kommer bygghandeln att flytta sin butik i Täby/Arninge till ett bättre läge.

I slutet av 2018 meddelade Byggmax att man kommer att öppna i Lycksele, Älmhult, Lund, Ljungby och Kongsberg under 2019, och nu avslöjar bygghandeln ytterligare fyra nya lägen.

– Detta är ännu ett steg i vår ambition att komma närmare våra kunder och ge dem råd och möjlighet att genomföra sina byggprojekt, säger Marcus Essesjö, Sverigechef Byggmax.

Adresserna till de nya butikerna är Företagsgatan i Kumla, Eskilstunavägen i Strängnäs, Hospitalgatan i Skara och Stegvägen i Gislaved. Butiken i Täby/Arninge kommer att flytta från Måttbandsvägen till Leverantörsvägen, där man även kommer att utöka sortimentet med trädgård.

– Samtliga butiker kommer att öppna under våren och sommaren, lagom till fixarsäsongen, säger Marcus Essesjö.

Många arbetstillfällen
Varje Byggmax-butik anställer 4-5 personer och byggvaruhandeln rekryterar oftast lokalt på orten.

– Rekryteringen börjar inom kort och vi ser fram emot ansökningar, säger Marcus Essesjö.

Alla fyra butiker kommer att öppna under våren och sommaren 2019.

Mycket för pengarna
Byggmax säljer byggvaror för alla hemmets projekt. Virke, golv, gips, cement, fönster, dörrar och färg som passar alla hemmafixare oavsett nivå. Byggmax vill att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Utöver de fysiska butikerna finns en populär e-handel på byggmax.se – med ett omfattande sortiment och leverans direkt till dörren.

Foto: Byggmax